سلام، بدلیل نوسان بالای قیمت دلار و تغییر مداوم قیمت محصولات، کلیه قیمتهای مندرج تا پایان سالجاری 1402 فاقد هرگونه نفوذ و اعتبار قانونی جهت ثبت سفارش و خرید قطعی میباشد. لطفا در صورت نیاز با ما تماس بگیرید، جهت استحضار از راههای ارتباطی باما، روی همین بنر کلیک بفرمایید .   .    . با تشکر

لطفاً چند لحظه صبر کنید

صفحه اصلی / پرسش و پاسخ

پرسش و پاسخ

سلام و تشکر از حضور پر مهر شما

      با توجه به ارسال سوالات فراوان در خصوص مطالب و محصولات مندرج در سامانه و نیز کمبود وقت، اولویت در امر پاسخگویی برای عزیزانی است که قبلا در این سامانه ثبت نام کرده باشند. لطفا بعد از ثبت نام و عضویت در سامانه نسبت به ارسال مطلب یا سوال خود اقدام فرمایید. همچنین بمنظور جلوگیری از اتلاف وقت، قبلا سوال یا مطلب خود را جستجو نمایید در صورت پیدا نکردن پاسخ، از راههای ارتباطی در صفحه تماس با ما، مطلب یا سوال خود را با ما مطرح فرمایید … لطفا در نظر داشته باشید مطالب مندرج، منتخب سوالات تکراری و مهم می باشد که به مرور از طرف مشتریان و کاربران گرامی سامانه مطرح گردیده است…با تشکر.

لطفا در مورد سامانه جهانی GPS توضیح بدهید که چیست و چگونه کار میکند؟

    سامانهٔ موقعیت‌یابی جهانی یا جی‌پی‌اس (به انگلیسی: Global Positioning System) (با نماد اختصاری GPS) منظومه‌ای از ۲۴ ماهواره است که به دور کره زمین می چرخند. در هر مدار آن ۴ ماهواره قرار داشته که راکت‌های کوچکی این ماهواره‌ها را در مسیر صحیح خود نصب و نگاه می‌دارد. به این ماهواره‌ها نوستار (NAVSTAR) هم گفته می‌شود. جهت شناسایی موقعیت جغرافیایی آنها بین ۱۰ تا ۱۰۰ متر امکان‌پذیر می‌سازد. این ماهواره‌ها از محاسبات ریاضی ساده‌ای برای پخش اطلاعات استفاده می‌کنند که به عنوان طول و عرض و ارتفاع جغرافیایی یا مختصات جغرافیایی، توسط گیرنده‌های زمین ترجمه شده‌اند.

    پروژه ساخت این سیستم از سال ۱۹۷۳ میلادی در آمریکا برای رفع محدودیت‌های سایر سیستم‌های ناوبری آغاز شد. طراحی و توسعه و پشتیبانی این سیستم بر عهده وزارت دفاع ایالات متحده میباشد.

سیستم جهانی GPS  در تمام شرایط جوی و به‌ صورت ۲۴ ساعت در شبانه‌روز و در تمام نقاط دنیا قابل استفاده‌است، و هیچ‌گونه هزینه و بهایی بابت این خدمات از هیچ شخص حقیقی یا حقوقی دریافت نگردیده و کاملا رایگان میباشد. ماهواره‌های GPS، هر روز دو بار در یک مدار دقیق دور زمین می‌گردند و سیگنال‌های حاوی اطلاعات دقیق را به سطح زمین و گیرنده ها منتقل میکنند.

لطفا در مورد ردیاب GPS ماهواره ای توضیح مختصری توضیح بدهید؟

     ردیاب های ماهواره ای به گونه ای هستند که از طریق چیپ ست GPS موقعیت استقرار دستگاه را از طریق ماهواره های GPS دریافت کرده و از طریق چیپ ست GSM آن را به سرور اختصاصی شرکت ارائه دهنده این خدمات ارسال می کند تا کاربران از طریق پنل آنلاین ردیابی از محل دقیق استقرا خودرو یا فرد مورد نظر مطلع شوند و از امکانات دیگر پنل استفاده نمایند.

     ردیابها انواع مختلفی دارندکه با توجه به گستردگی مطلب، در این بخش صرفنظر میکنیم، جهت مطالعه مطالب بیشتر به وبــلاگ سامانه مراجعه فرمایید.

مورد مصرف ردیاب شخصی یا gps شخصی کجاست؟

   این سوال خیلی کلی بیان شده ولی در کل ردیاب همانطور که از اسم آن مشخص هست عمل ردیابی را انجام میدهدکه میتواند برای خودرو، اشخاص و یا ... باشد ولی چون صحبت در بابت ردیاب شخصی است باید بگوییم کلیه ردیابهای شخصی در اصطلاح عام جهت کنترل و ردیابی اشخاص، کودکان، افراد سالمند، بیماران آلزایمری، کارمندان، نگهبانان و می باشد. و عموما دارای دکمه SOS (تماس اضطراری) برای ارتقای امنیت اشخاص و مدیریت پرسنل می باشد.

تکمه SOS در برخی ردیابها چیست و چه کاری انجام میدهد؟

   تکمه sos عموما درون کابین بصورت مخفی قرار گرفته جاسازی میشود و برای مواقع ضروری و کمکهای اورژانسی از قبیل سرقت، تهدید فیزیکی راننده، تصادفات رانندگی و حوادث طبیعی مانند: بهمن، سیل، ریزش کوه و کلیه مواردی که نیاز به کمک فوری می باشد نصب می شود. و بمحض فشار دادن تکمه، موقعیت جغرافیایی خودرو به صورت sms ارسال شده عنداللزوم تماس تلفنی(شنود) نیز برقرار میشود.

آیا تغییر دادن زمان ارسال پالس بر مصرف اینترنت در ردیاب، تاثیرگذار است؟

برای توضیح کامل این سوال نیاز به باز کردن مطالب بسیار دقیق و فنی است ولی بنا به اینکه این قسمت بنا بر خلاصه گویی دارید باید عرض کنیم که پاسخ سوال شما "بلـی" است.

     هر اندازه که زمان ارسال پالس کم باشد میزان و مقدار اینترنت مصرفی افزایش می یابد، البته عکس این موضوع نیز صادق است. بعنوان مثال در ردیابهای رادشید و ردیابهای لندر، این امکان وجود دارد و بنا به سلیقه کاربر، قابل تغییر است. این قابلیت در اپلیکیشن های طراحی شده برای دسترسی به اطلاعات به آسانی توسط کاربر قابل تنظیم و تغییر است.

چطوری میتونیم سیمکارت ردیاب رو شارژ کنیم وقتی ردیاب داخل کابین خودرو جاسازه و ماشین در دسترس نیست؟

    سیمکارتی که داخل ردیابها قرار داده میشه رو براحتی میشه با روشهایی که در سایتها موجوده هست بصورت آنلاین شارژ کرد و در برخی از مدلهای ردیاب حتی میزان شارژ سیمکارت را در بخش مدیریت اون میتوان ملاحظه کرد.

از ردیاب در چه نوع وسایل نقلیه میتوان استفاده و آیا در زمان قطعی اینترنت امکان ردیابی هست یا خیر؟

    ردیابهای ماهواره ای قابل نصب بر روی کلیه وسایل نقلیه اعم از خودروهای سبک و سنگین، انواع موتور سیکلت، قایق موتوری، کشتی، قطار و  کلا هر وسیله نقلیه ای که دارای منبع تغذیه ( باطری ) باشد قابل نصب و  استفاده خواهد بود. و بدون داشتن اینترنت هم میتوان عملیات ردیابی را انجام داد که به این شکل ردیابی آفلاین گفته میشود.

من شنیدم با نصب ردیاب، شرایط گارانتی خودرو باطل میشه… درسته ؟

این سوالی است که اکثر مشتریانیکه خودروی صفر را از کمپانی تحویل میگیرند از ما میپرسند.

   در صورت کلی باید جواب منفی به این سوال بدیم، چرا که ردیابها با یک ورودی برق مثبت ۱۲ ولت از باطری خودرو و منفی بدنه قابل نصب و راه اندازی می باشند و اساسا بدلیل مصرف بسیار پایین ردیابها هیچگونه آسیبی به سیستم برق خودرو وارد نمیکند. لیکن برخی شرکتهای تولید کننده خودرو این مسئله را به دلیل استفاده از برق خودرو رد میکنند.

     شایان ذکر است جهت سهولت، امکان نصب ردیاب از طریق برق شارژر فندکی خودرو نیز وجود دارد تا هیچگونه دستکاری در سیستم برقی خودرو انجام نشود. بطور کلی نصب ردیاب هیچ اخلالی در سیستم ECU خوردو ایجاد نخواهد کرد و حتی در صورت اتصال دستگاه دیاگ به خودرو، ردیاب حتی قابل مشاهده نیز نمی باشد.

سرویس بسته امواج رادیویی یا GPRS چیست ؟

     سرویس بسته امواج رادیویی، (به انگلیسی: General Packet Radio Service) یا به‌اختصار  GPRS، یک سرویس اطلاعات موبایل بسته‌گرا است، که برای کاربران گوشی‌های تلفن همراه جی‌اس‌ام و آی‌اس-۱۳۶ موجود است. این یک سرویس ارزش افزوده جدید در نسل دوم تلفن همراه بوده، که امکان ارسال و دریافت اطلاعات یا داده را روی شبکه تلفن همراه فراهم می‌سازد.

   GPRS مخفف General Packet Radio Service (سرویس عمومی بسته‌های رادیویی) است که در وایع تکمیل‌شده اطلاعات سوئیچینگ مداری می‌باشد. GPRS در حقیقت یک لایه بستهٔ سوئیچ‌شده (Packet – Switched) به شبکه GSM موجود در تلفن همراه شما اضافه می‌کند که خیلی بهتر از استاندارد ارتباطی سوئیچ‌شدهٔ مداری (Circuit Switched) شبکه GSM ااست.

دستگاه سیپاد چیه و چه کاربردی داره؟

     دستگاه سیپاد رادشید در حقیقت یک ردیاب و موقعیت یاب الکترونیکی است که با تایید و استانداردهای ارائه شده توسط وزارت محترم کشور تولید میگردد. طرح ملی سیپاد، با هدف هوشمند سازی ناوگان درون شهری، و بمنظور رعایت عدالت در خصوص تخصیص سوخت مصرفی به خودروهای گازوئیل سوز (ناوگان دیزلی) به مرحله طراحی، تولید، نصب و راه اندازی گردیده است.

     ضروری است مالکین محترم خودروهای گازوئیل سوز، در صورتیکه سهمیه سوخت دریافتی فعلی آنها از مقدار مصرفی آنها کمتر است. با تهیه و نصب دستگاه سیپاد رادشید سوخت واقعی و مورد نیازشان را بر اساس پیمایش خودرو بصورت دقیق و کاملا عادلانه دریافت نمایند.

برای خرید و نصب دستگاه سیپاد رادشید به صفحه خرید محصول مراجعه فرمایید

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.